Bumerang - Yazarkafe

BLOGGER YAZAR EKLEME-BLOGSPOT YAZAR EKLEME

Bloğunuza sizden başka kimselerinde içerik göndermesine izin vererek, bloğunuzun daha çok içeriğe sahip, daha güncel ve çeşitlilik bakımından daha zengin yazıları, farklı bakış açılarını ve bilgileri blogger aracılığıyla yayınlama imkanına sahipsiniz.Arkadaşlarınız veya tanımadığınız herhangi biri sizin bloğunuzda yazmak isterse ve sizde onaylanarsanız kişinin mail adresini girmeniz yeterli.Unutmayın "bir elin nesi var, iki elin sesi var" demiş atalarımız.
Şimdi bloğunuza nasıl yazar ekleyebileceğinizi resimli olarak anlatalım;

Blogger adresimize giriş yapıyoruz, kumanda panelinden yazar ekleyeceğimiz bloğun
ayarlar kısmına giriyoruz ayarlar kısmında üst menüde en sonda izinler kısmını tıkladığımızda resimde de gördüğünüz gibi yazar ekle kısmı açılıyor.Yazar ekle butonuna tıklayıp yazarımızın mail adresini yazıp kişiyi davet ediyoruz.Davet ettiğiniz kişi daveti kabul ederse bloğunuza içerik gönderebilir.
Eğer  bu kişiye tema üzerinde değişiklik yapma yetkisi de vermek isterseniz, kişiyi yönetici olarak atayabilirsiniz.Bunuda yazar olarak ekleme yaptıktan sonra yapabilirsiniz.Yazar eklediğimiz pencerede,yazar olarak eklediğiniz kişinin hemen yan tarafında, yönetici olarak ata linkini göreceksiniz,bu linke tıkladığınızda kişi blog üzerinde, artık sizinle aynı derecede yetkilere sahip olacaktır.
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

7 yorum:

  1. Max kac tane yazar olabiliyor? Bilgisi olan varmi?

    YanıtlaSil
  2. maximum 100 yazar ekleyebilirsiniz. 

    YanıtlaSil
  3. neudugubelirsizadam19 Mart 2012 09:25

    peki hocam şifre ne olacak ?
    benim kullandığım şifre mi?

    YanıtlaSil
  4. hayır,eklediğiniz yazarın blogger kumanda panelinde sizin blogunuzda görünecek ve sadece yeni kayıt ekleme ve kayıt düzenleme linkleri aktif olacak.Dolayısıyla herkes kendi blogger şifresini kullanacak.

    YanıtlaSil
  5. benim durumum söyle: ekleyeceğim kisinin blogger adresi yok. o zaman nasıl olacak ?

    YanıtlaSil
  6. bloguna yazı gönderebilmesi için,blogger panelinden giriş yapması gerekiyor.Dolayısıyla blogu olmasa dahi,blogger hesabının olması gerekiyor.Eğer yoksa kişi yazılarını sana mail ile göndersin sende yayınla ve altına 
    Yazar:.... diye belirt.

    YanıtlaSil
  7. benim amacım 2 kişi ilgilensin o zaman ben o mail adresine bir üyelik alayım. öyle yapalım teşekkürler bilgi için

    YanıtlaSil

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...