Bumerang - Yazarkafe

Ücretsiz Backlink Kazan-Otomatik Sosyal İmleme ile 50'den fazla sosyal imleme sitesinde yazilariniz yayinlansin

Tek bir işlemle 50 den fazla sosyal paylaşım sitesinde, blogunuzda yazdığınız yazıları nasıl yayınlayacağımızı anlatacağız.Yazdığımız yazının sosyal imleme sitelerinde yayınlanması,her  yazınızda en az 50 den fazla,hızlı ve ücretsiz backlink kazanmamız demek.Bu sadece sosyal imleme sitelerinin yazılarınızı ziyareti ile kazanacağınız backlink olacak,birde bu sosyal imleme sitelerinde arkadaşlarınızın olduğunu düşünün,kaba bir hesap yapacak olursak;Her bir sosyal imleme sitesinde 20 arkadaşınız olduğunu düşünürsek,bu 20 arkadaştan 10 nun yazılarınızı tıkladığını varsayarsak,toplamda bir yazınıza gelecek olan backlink sayısı 500 civarı olacak. Bu ziyaretçilerinde blogunuza 3 büyük faydası olacak;
  1. İmleme sitelerine tek tek post eklemekle zamanınızı kaybetmemiş olacak ve büyük bir zaman tasarrufu sağlayacaksınız.
  2. 50′den fazla sosyal imleme sitesine eklediğiniz yazılarınıza ziyaretçi gelecek ve sitenizin günlük tekil hitini arttırmış olacaksınız.
  3. 3-PR6 ile PR9 arasında pagerank değerlerine sahip olan 50′den fazla sosyal imleme sitesi sayesinde içeriklerinizin pagerank değerleri artacak.
 Şimdi bu işlemi nasıl yapacağınızı anlatalım;
1.Adım: Only Wire adlı siteye giriş yapıyoruz.
2.Adım:Ücretsiz üyelik için resimde gösterdiğimiz butonu tıklayın 















3.Adım: Resimdeki gibi bilgilerinizi doldurun

4.Adım:Start Only Wire butonuna tıkladığımızda,aşşağıdaki gibi bir pencere açılacak,bu pencerede services sekmesini tıklıyoruz.

5.Adım:Services sekmesini tıkladığımızda 50 ye yakın Sosyal imleme sitesi karşımıza çıkıyor.Bu imleme sitelerinin hepsine tek tek üye olmanız ve üyelik bilgilerinizi sekmedeki ilgili bölümlere yazmanız ve kaydetmeniz gerekiyor.Uzun bir iş gibi görünebilir ancak bu işlemi sadece bir kere yapacaksınız,daha sonra her yazınızı, en az 50 siteye tek işlemde gönderebileceğinizi ve alacağınız backlinkleri düşünürseniz fazlasıyla uğraşmaya değececeğini düşünüyorum.
Bütün imleme siteleri için aynı kullanıcı adı ve şifreyi seçmeniz işinizi kolaylaştıracaktır.
Bütün bu işlemleri yaptıktan sonra geriye kalan, yazı eklemek ve onlywire.com hesabınızdan Post sekmesini kullanarak yazılarınızı 50 den fazla imleme sitesine tek işlemde göndermek kalıyor. Bu işlemi ister onlywire.com sitesine girerek, isterseniz de onlywire submitter adlı ufak programı indirerek bilgisayarınızdan yapabilirsiniz.
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

2 yorum:

  1. Web Tasarım ve Programlama Linux işletim sistemi ve açık kaynak kodlu tüm yazılım eğitimlerinin verildiği adres:

    http://www.siberakademi.com

    --------------------------------------------------


    2-Tüm ücretsiz ilanlarınız için(2 kelime), ilanlarınız tüm Türkiye'ye ulaşsın.

    http://ilanrehberi.info

    http://www.reklamveilan.com

    http://www.aloreklamver.com
    http://www.aloilanver.com

    YanıtlaSil
  2. Sağlıklı YAŞAM MERKEZİ16 Ağustos 2012 02:29

    Ya arkadaşlar benim siteyi porno sitesine link vermişler bu nasıl bir durumdur analmadım.

    http://symrkz.blogspot.com/ 

    YanıtlaSil

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...