Bumerang - Yazarkafe

Blogger-Blogunuzun Reklamini Yapin

Blogunuza ekleyeceğiniz "Açılır Menü" eklentisi sayesinde; yazılarınızdan birini okuyan ziyaretçiniz yazının sonuna geldiğinde, sağdan dikkat çekici bir pencere çıkacak ve diğer yazılarınızdan pencere içerisinde bir link ve yazınıza ait bir resim belirecek,bu saayede okuyucunun dikkatini çekip diğer yazılarınızın da tıklanmasını sağlayarak okuyucunun sitenizde daha fazla  zaman geçirmesini, yazılarınızın tıklanma oranlarının artmasını, sağlayacak bir eklenti.Bir nevi bu eklentiyle kendi ziyaretçilerinize blogunuzdaki yazıların reklemını yapacaksınızBu eklentinin en güzel yanı da okuyucu, yazı sonuna geldiğinde ortaya çıkması,yukarı çıktığında da kendiliğinden kaybolması,kesinlikle rahatsız edici reklamlar gibi sayfanın ortasında çıkıp,sinir bozucu bir şekilde sayfayla birlikte sürüklenme olayı yok.


"Blogger için sayfa sonunda, sağdan açılan pencerenin" bloğunuzdaki görünümü için soldaki resme göz atın...




Açılan Pencerenin orjinal hali soldaki resimde gördüğünüz gibi.Eğer yazınızda resim varsa,resimle birlikte yazı başlığınız şekildeki gibi görünecektir."Bu yazımızda ilginizi çekebilir" başlığını kendinize göre değiştirebilirsiniz.

Bu penceeyi blogumuza eklemek için:
1.ADIM:Kumanda Paneli>Tasarım>Gadget Ekle>HTML/Javascript yolunu izliyoruz.Ardından aşşağıdaki kodu HTML/Javascript Gadgetinin içine yapıştırıp kaydediyoruz.

2.ADIM:Eğer bloggerin klasik şablonlarından birini kullanıyorsanız, 2.adıma geçmenize gerek yok.1.adımı uygulayın yeterli.Blogger klasik şablonlarından birini kullanmıyorsanız:Öncelikle şablonunuzun bir yedeğini(kopyasını) alın.

Aşşağıdaki kodlardan birini bulun (Widget şablonlarını genişlet kututcuğunu işaretlemeyi unutmayın)


veya


veya


kodu buldaktan sonra, aşşağıdaki kodu bulduğumuz kodun hemen altına yapıştırın.



ardından kaydedin ve kullanmaya başlayın.
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

5 yorum:

  1. Sizlerde sağolun...

    YanıtlaSil
  2. Stilmelekleri22 Nisan 2012 02:15

    Çok teşekkürler sayenizde bloğum harika oldu,bir bakın isterseniz http://stilmelekleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3.  Blogunuzu ziyaret ettim.Çok şirin ve güzel bir blog.Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. En altında çıkmaması için ne yapmam lazım ? Bende bir footer var,30-40 px üstte çıkmasını istiyorum yapabilir miyim ?

    YanıtlaSil

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...