Bumerang - Yazarkafe

Blogger İçin RSS ve Sosyal Simgeler

Şekilde gördüğünüz Facebook, Twitter, Google+ ve RSS butonlarını  blog sayfanıza gadget ekleme yöntemi ile ekleyip görüntülenmesini istediğiniz yere sürükleyip bırakabilirsiniz.Tasarım olarak biraz basit ama gayet kullanışlı bir eklenti.Kumanda Paneli>Tasarım>Gadget Ekle> Html/Javascript yolunu takip edip aşşağıdaki kodu kopyalayıp açılan gadgetimizin içine yapıştırıyoruz.
<a href="http://www.facebook.com/pages/Blog-Okulu/270630239670726" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;" target="_blank"><img border="0" src="http://1.bp.blogspot.com/-sT9lHle5N54/TqgOWhi-amI/AAAAAAAAFCU/MwoQL3ZhEy4/s1600/facebook-30x43.png" /></a><a href="http://twitter.com/blogokulu" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;" target="_blank"><img border="0" src="http://2.bp.blogspot.com/-eVZSNf1mj_E/TqgOX_ldq1I/AAAAAAAAFCk/2wDDaA8esG8/s1600/twitter-30x43.png" /></a><a href="https://plus.google.com/adresiniz/" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;" target="_blank"><img border="0" src="http://3.bp.blogspot.com/-icT9kVFhtOs/TqgOXLJCbBI/AAAAAAAAFCY/pU4wo8HyHNI/s1600/googleplus-30x43.png" /></a><a href="http://feeds.feedburner.com/blogokulu" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;" target="_blank"><img border="0" src="http://3.bp.blogspot.com/-ShqPVqX-vhs/TqgOXX5m9WI/AAAAAAAAFCg/WFRLxQ4yjuM/s1600/rss-30x43.png" /></a>

Kod içerisinde kırmızı renkle belirttiğim  adresleri değiştirip kendi adreslerinizi yazıyorsunuz ve gadgeti kaydedip görünmesini istediğimiz yere sürükleyip bırakıyoruz.Sosyla medya iconları kullanıma hazır.
PAYLAŞ

BLOG OKULU

Merhabalar, 2012 yılından beri editörlüğünü yaptığım blogokulu.org sitesinde blogger kullanıcıları için gerekli olan bir çok bilgiyi bulabilrsiniz.Blogger temaları,blogger eklentileri ve blogger dersleri ile blog yazarlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Disqus Yorumları
    Facebook Yorumları

9 yorum:

  1. Fatih Varlık29 Mart 2012 20:53

    Teşekkürler,kullanmaya başladım...

    YanıtlaSil
  2. arama motorunu seninki gibi sağ üst köşeye koymak istiyorum ama sol tarafa gidiyor... konumlandırma kodları varmı yardımcı olurusun lütfen*??

    YanıtlaSil
  3.  kodları:
    sağ=...
    sol=.....
    ortada=........
    kodları arasında yazman gerekir.

    YanıtlaSil
  4. çoook teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. sağ=...
    sol=.....
    ortada=........         BU KODLARI DENEDİM AMA SADECE ORTA ÇALIŞIYOR DİĞERLERİNİ YAPTIM YİNE AYNI YERE GİTTİ NEDEN ACABA ?

    YanıtlaSil
  6. isterseniz g+ ve rss i de çıkartabilirsiniz sadece facebook ve twitter sade ve hoş görünebilir

    YanıtlaSil
  7. Üstat çok güzel çalışmalar paylaşıyorsun.Emeğine sağlık.Bende sıklıkla siteni ziyaret ediyorum ve sayfam için uygun uygulamaları kullanıyorum.
    Yukarıdaki uygulamayı siteme ekledim ancak bir ricam olacak, simgeye tıkladığımızda pencerenin yeni bir sayfada açılmasını nasıl sağlayabiliriz?Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. @mazeretimsiirdirSimgeye tıkladığınızda pencerenin yeni bir sayfada açılmasını sağlayacak şekilde kod düzenlenmiştir.

    YanıtlaSil

Belirtmek istediğiniz farklı konular varsa Burdan Yazabilrisiniz...